Voditelj obrade je Inter Cars d.o.o. Sarajevo, ID: 4202311570001 sa uredom registrovanim na adresi Pijačna 14K, 71210 Ilidža (voditelj obrade).

 

Pružanje ličnih podataka je dobrovoljno i neophodno je radi učešća u VIP programu vjernosti. Ako nam ne dostavite gore navedene lične podatke, nećemo moći izraditi Vaš korisnički račun. Vaši se lični podaci obrađuju na osnovu legitimnog interesa nagrađivanja u svrhu unaprjeđenja prodaje robe.

 

Vaši lični podaci bit će pohranjeni u razdoblju od 3 godine nakon uklanjanja Vašeg korisničkog računa, osim ako zakonom nije potrebno pohranjivati Vaše lične podatke duže vrijeme (npr. prema važećim računovodstvenim propisima).

 

Vaši lični podaci mogu se pohraniti i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj se nalaze članice Inter Cars Grupe ili pružatelj usluga, što može dovesti do primjene pravila zaštite podataka različitih od onih u BiH. Odgovarajuće ugovorne i druge mjere za zaštitu ličnih podataka postoje kako bi pružale zaštitu pri prenošenju podataka na naše podružnice ili treće strane u drugim zemljama.

 

Našu Politiku privatnosti možete pročitati klikom na ovaj link: https://intercars.co.ba/bs/gdpr/

 

Imate pravo tražiti pristup vašim ličnim podacima, ispravljati ili brisati lične podatke, kao i ograničiti obradu. U mjeri u kojoj se Vaši lični podaci obrađuju u svrhu rukovanja Vašim korisničkim računom i izvršavanjem ugovora o prodaji, imate pravo na prijenos Vaših ličnih podataka. Također, imate pravo prigovoriti obradi Vaših ličnih podataka obrađenih temeljem legitimnog interesa, kao i obradi Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe. Ako želite ostvariti svoja prava iznad ili imate pitanja u vezi sa obradom Vaših ličnih podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info.ba@intercars.eu.