Zamijeni VIP bodove za željene artikle sa stranice

Zamijeni VIP bodove za željene artikle sa stranice

Samo jedan klik vas dijeli od željenog artikla!

VIP program vjernosti je aktivan već više od dvije godine te je prepoznat kao odlična pogodnost za registrovane Inter Cars kupce putem kojeg mogu iskoristiti bodove koje su ostvarili prilikom kupovine dijelova u Inter Carsu. 

Registruj se na VIP stranicu, kupuj u Inter Carsu i skupljaj bodove. VIP bodove zamijeni za željeni poklon sa stranice. Jednostavno, zar ne?
Za više detalja o VIP programu i pravilima istog posjetite ovaj LINK. 

Na VIP stranici možete pronaći više od 500 aktivnih proizvoda iz naše široke ponude, a koja uključuje bijelu tehniku, auto i moto opremu, alate i servisnu opremu, vrtni alat, radnu odjeću itd.

Kupci mogu učestvovati u različitim akcijama koje su fokusirane na VIP program te tim putem osvojiti duple, troduple pa čak i četveroduple bodove. Više o akcijama i pogodnostima saznajte OVDJE. 

Artikli koje odaberete putem VIP programa za samo nekoliko dana mogu biti na vašoj adresi. Ukoliko još uvijek niste registrovani na VIP-u, iskoristite priliku i kontaktirajte vašeg prodajnog predstavnika ili se samostalno registrujte putem ovog LINKA.