INTER CARS TE VODI NA TAJLAND!

INTER CARS TE VODI NA TAJLAND!

Inter Cars je pripremio najveću akciju u 2024. godini. Svi kupci registrovani u našem sistemu mogu učestvovati u akciji i osvojiti nagradno putovanje na Tajland za dvije osobe u trajanju od 11 dana.

Za učešće u akciji potrebno je da se svaki kupac prijavi preko GOOGLE FORME (kliknite na link za otvaranje) i ispuni sve podatke koji se u formularu traže od njega. Samo na taj način kupac će dobiti svoj individualni godišnji prag putem e-maila od strane Inter Cars-a. Za ostvarenje navedenog praga u obzir se uzima i promet koji je kupac napravio od 1.1.2024. godine.

Prvih 15 kupaca koji ispune svoj individualni prag osvajaju nagradno putovanje na Tajland za dvije osobe. Takmičenje će trajati do 31.12.2024. godine ili do trenutka kada svih 15 mjesta za putovanje na Tajland bude popunjeno. U Inter Cars katalogu možete redovno pratiti broj slobodnih mjesta za putovanje ili kontaktirati vašeg prodajnog predstavnika.

U ovu akciju ulaze svi proizvodi iz Inter Cars asortimana te mogu učestvovati svi kupci (bez bilo kakvih ograničenja).

Putovanje na Tajland će se realizovati za cijelu grupu (sve kupce koji su među prvih 15 dostigli svoj prag) u isto vrijeme, odnosno u januaru 2025. godine. Kupac koji je osvojio nagradu sa krajem 2024. godine ne smije imati dospjelih potraživanja. U slučaju da kupac ima dospjela potraživanja, na putovanje će ići sljedeći najbolji kupac po ostvarenom rezultatu.

U slučaju da trebate više informacija o akciji kontaktirajte vašeg prodajnog predstavnika.